PRIVATLEASING

  Spørgsmål? Kontakt os: 4918 4444

Fiat privatleasing hos Djarlo Automobiler

Djarlo Automobiler er den førende forhandler af Fiat i Danmark, og vi kan tilbyde de nyeste Fiat modeller til yderst attraktive leasingpriser.

 

Når du privatleaser en Fiat hos Djarlo Automobiler, kan du rolig smide bekymringerne i bagagerummet og bare køre derudad, for du kender dine fremtidige udgifter. Den månedlige leasingydelse inkluderer nemlig både service og vejhjælp, og du skal derfor ikke bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger. Du skal heller ikke bekymre dig om værditab, som ved normal finansiering. Når leasingperiode ophører afleverer du blot bilen tilbage, og du kan, uden at skulle bekymre dig om restgælden i din tidligere bil, kører videre i en ny bil.

 

FIAT 500

 

FIAT 500C

 

FIAT 500L URBAN

 

 

 

FIAT 500L WAGON

 

 

FIAT 500X URBAN

 

 

FIAT TIPO

 

FIAT TIPO SW

 

 

FIAT PANDA

 


 

PRIVATLEASING - DIN VEJ UDEN OM BEKYMRINGER

Du kender dine fremtidige udgifter når du privatleaser. Derfor er Privatleasing en god løsning, hvis budgetsikkerhed er vigtigt for dig. Når du vælger at lease frem for at købe en bil, opnår du et fuldt overblik over dine månedlige udgifter til bilen.

DU OPNÅR BUDGETSIKKERHED MED PRIVATLEASING

Du betaler en lavere førstegangsydelse end ved traditionel finansiering og en fast månedlige ydelse for at bruge bilen. Service, vedligeholdelse og vejhjælp er inkluderet i leasingaftalen, så der er ingen uforudsete udgifter i leasingperioden. Der er ingen risiko forbundet med bilens værdi når leasingaftalen udløber, da det er Fiat Finansiering A/S, der ejer bilen.

DU OPNÅR TRYGHED MED PRIVATLEASING

Hos Fiat Finansiering A/S anvender vi den standardkontrakt, som er udarbejdet i samarbejde med FDM, så du kan føle dig tryg når du privatleaser. Vi tilbyder desuden en kaskoforsikring, som indeholder beskyttelse mod typiske småskader, som buler og ridser, når du skal aflevere bilen, så også her kan du føle dig tryg. Med privatleasing skifter du bil jævnligt, og har derfor altid de nye modeller og mest opdaterede sikkerhedsudstyr.

ER PRIVATLEASING NOGET FOR DIG?

Når du skal beslutte om du skal lease eller købe bil, er der nogle forhold du skal overveje. Det er f.eks. vigtigt at vide, hvor stort dit kørselsbehov er og hvor ofte du skifter bil. Tal med din Fiat forhandler om dine behov og hør mere om privatleasing.

 


 

 

Kontakt os

Kontakt Fiat Helsingør

Støberivej 1

3000 Helsingør

Hovednummer: 49 18 44 44

Mail: salg@djarlo.dk

 

Kontakt Fiat Nivå

Niverød Erhvervspark 2

2990 Nivå

Hovednummer: 49 18 44 44

Mail: salg@djarlo.dk

 

Kontakt Fiat Nærum

Nærum Hovedgade 2

2850 Nærum

Hovednummer: 49 18 44 44

Mail: salg@djarlo.dk