Aktuelle Fiat kampagner hos Djarlo Automobiler

- Fiat i Helsingør, Nivå & Nærum

 

  Spørgsmål? Kontakt os: 4918 4444

Aktuelle Fiat 500 kampagner

 

Stilen er enkel - Enten har du den, eller også har du den ikke.

 

Ægte myter forældes ikke, de forandres. Ligesom Fiat 500, ikonet for design og italiensk livsstil, som i mere end 60 år er blevet genopfundet og fornyet, og stadig forblevet trofast mod sin DNA. Den har været Pop og cool i et helt liv, og i dag er Fiat 500 blevet genfødt med en smule mere dristig og forførende karakter, og møder verden med et helt nyt og forfriskende look - Et mere elskværdigt og imødekommende ansigt, der er klar til at forbløffe og erobre alle på sin vej.

 

 

Relevante links:

Brochure      Prisliste      Forsikring      Book en prøvetur      Kontakt os

 

PRIVATLEASING MED FIAT

Privatleasing vender tilbage hos Fiat! Og der er mange grunde til at privatlease din nye Fiat. Som ejer handler det om at du kan blive helt fri for bekymringer og undgå uforudsete udgifter. Du kan sammensætte din leasingaftale efter dit behov, hvor du får både service og vejhjælp med i prisen.

 

PRIVATLEASING AF FIAT 500 
Rund, blød og altid smilende bil. Et ikonisk og moderniseret design som fortsat afspejler den klassiske Fiat 500. Nu tilbyder vi Fiat 500 Collezione med bl.a. 14” fælge, kromdetaljer, 7 airbags, fjernbetjent centrallås, el-ruder, aircondition og indfarvede, elektrisk justerbare sidespejle med afrimer til en lav månedlig ydelse.

 

 

MÅNEDLIG YDELSE FØRSTEGANGSYDELSE LØBETID KM I PERIODEN SAMLET PRIS I PERIODEN
kr. 2.295 kr. 9.995 36 måneder 45.000 kr. 92.615

 

 

Privatleasing via FCA Capital Danmark af Fiat 500 Collezione 0.9 Twiniar Turbo 80 hk. Priserne er inkl. finansierings- og lev. omk., moms, serviceaftale og vejhjælp, men ekskl. ejerafgift, forsikring, forbrugsvæsker, dæk og ekstraudstyr. Krav om kaskoforsikring og betinget af endelig kreditgodkendelse. Tilbuddet gælder til og med den 31. januar 2018.

 


    Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 26,3 km/l, CO2-udledning 88 g/km. Den viste bil er med ekstraudstyr.

 

Book en prøvetur

 

FIAT 500S BEAST - BILEN DIN MOR ADVAREDE DIG OM

 

Fiat 500S med den dårlige attitude flasher sporty kofangere for og bag, har onde 16" S fælge med diamant finish og en 7" skærm med Uconnect, alt sammen under det køligste glastag - og så leveres den i en cool mat grøn lak.

 

Kontantpris: kr. 139.990

 

Fiat 500 S6 0.9T 80 hk Sportiva eksklusiv levering (kr. 3.980). Kommer kun i et begrænset antal. Bilen er vist med ekstraudstyr.

    Brændstofsøkonomi ved blandet kørsel 26,3 km/l, CO² 88 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr

 

 

Book en prøvetur

 

FIAT 500 WHITE EDITION

SPAR 34.500 KR. PÅ MASSER AF LÆKKERT UDSTYR

Den nye Fiat 500 White Edition er ren forkælelse. Designikonet viser sig fra sin bedste og mest eksklusive side iklædt hvid perlemorslak og lækre lædersæder.

 

Den byder også på fast glastag, indfarvede sidespejle, fuldautomatisk aircondition, splitbagsæde og fartpilot. Og vi kan blive ved, for 500 White Edition er spækket med masser af ekstraudstyr til en værdi af hele 34.500 kr. Det inkluderer den flotte 3-lags perlemorslak, lædersæderne, 16” alufælge, parkeringssensor, Apple Carplay og højdejusterbart førersæde. 
 

Kom ind til os og bliv forkælet med en prøvetur i en virkelig fræk lille italiener.

 

Kontantpris: kr. 139.990


Baseret på en Fiat 500 0.9 80 hk White Edition. Prisen er eksklusiv leveringsomkostninger kr. 3.980. Begrænset antal. Den viste bil er med ekstraudstyr.
    Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 26,3 km/l. CO-udslip: 88 gr/km.

 

 

Book en prøvetur

 

FIAT 500 BLACK EDITION MED MASSER AF UDSTYR

I samarbejde med Lavazza præsenteres en særlig udgave af den charmerende Fiat 500

 

Fiat er grundlagt i Torino i 1899, hvilket er blot 5 år efter af den legendariske kaffeproducent Lavazza malede sine første bønner i selvsamme by. Torino er kendt for at forene sin status som industriby med fælles fodfæste i deres passion for design og god smag.

 

Med inspiration fra Lavazza har Fiat fået produceret Fiat 500 Black Edition, som kommer til landet i blot 100 eksemplarer. Bilen er klædt i sort metallak med lækkert mørktonet glastag og læderindtræk i Nero (sort) eller Cappuccino (brunt/hvidt) og er udstyret med den stærke TwinAir turbomotor med 80 hk, som masser af kraft og spark som en italiensk espresso.

 

Den forskønnede italiener kommer til salg til en yderst interessant kampagnepris, hvor du får ekstraudstyr for over kr. 27.000 med i købet

 

FIAT 500 0.9 80 HK BLACK EDITION

Det vigtigste udstyr:

 • Fast glastag
 • Poltrona Frau læder indtræk
  Nero (sort) eller Cappuccino (brunt/hvidt)
 • Fuldautomatisk aircondition
 • 7" skærm og Apple Carplay
 • Mobiltilslutning
 • Multifunktions læderrat
 • Lakerede sidespejle
 • Splitbagsæde
 • Højdejusterbart førersæde
 • Fartpilot
 • 16" Alufælge
 • Sort metallak
 • Parkeringssensor bag

 

Kontantpris: kr. 139.994

 

Den nye Fiat 500 Black Edition kan opleves hos Fiat i Helsingør, Nivå og Nærum

Så længe lager haves, Fiat 500 0,9 80 hk BLACK EDITION, prisen er eksklusiv levering kr. 3.980.

    Brændstofsøkonomi ved blandet kørsel 26,3 km/l, CO² 88 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr

 

 

Book en prøvetur

 


 

Aktuelle Fiat 500L kampagner

 

At vokse op behøver ikke at være kedeligt, bare spørg børnene. At vokse er op cool - og når familien vokser har man også brug for mere plads. Plads, som man kan finde i en Fiat 500L

 

Fiat 500L er designet til familien med vokseværk. Designet til at opfylde behov og ønsker i alle slags familier. Fra Fiat 500L til Fiat 500L Wagon med masser af plads og syv sæder - til Fiat 500L City Cross, der ligner en SUV i sit design, men med samme rummelighed som en Fiat 500L. Med 500L behøver du ikke gå på kompromis mellem at have en sjov bil og en bybil. I 500L er der masser af plads til store familier, og der er både kapacitet til dine bagagebehov og al den stil, som du kan ønske dig.

 

 

Relevante links:

Brochure      Prisliste      Forsikring      Book en prøvetur      Kontakt os

 

FIAT 500L CROSS EDITION

Fiat 500L er det praktiske og mest rummelige medlem af den ikoniske 500-familie – den kommer med et stort bagagerum, og god motorkraft, uden at gå på kompromis med design og køreglæde. 

 

I Cross Edition udgaven er den mere rå i udtrykket og har vi oven i købet installeret en række lækkert ekstraudstyr der letter kommunikation og underholdning med Uconnect 7” skærm i HD, DAB radio, USB port og Apple carplay.

 

Kontantpris kr. 179.990

 

Baseret på en Fiat 500L 0.9 105 hk Cross Edition. Prisen er eksklusiv leveringsomkostninger kr. 3.980. Begrænset antal. Den viste bil er med ekstraudstyr. 
    Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 20,4 km/l. CO2: 113 gr/km.

 

Book en prøvetur

 

FIAT 500L URBAN LAGERSALG

Den populære Fiat 500L Urban står fuldstændig klar til at komme ud på vejene med dig og din familie. Med bland andet 2-farvet lak, sidespejle i kontrastfarve og 16” alufælge, samt et væld af praktiske opbevaringsløsninger, er bilen perfekt til den moderne og stilbevidste familie.

Vi har netop nu et begrænset antal på lager som er udstyret med enten en sprudlende 120 hk benzin motor eller en stærk 120 hk diesel, begge med masser af overskud.

 

Lagersalgspris fra kun kr. 202.843 

 

Gælder Fiat 500L Urban 1.6 MJT 120 hk.
Prisen er ekskl. levering kr. 3.980.
Tilbuddet gælder begrænset antal så længe lager haves.

 

    Brændstoføkonomi ved blandet kørsel: 23,8, CO2-udledning :112 g/km.
Den viste bil er en 500L Urban med ekstraudstyr.

 

Book en prøvetur 

 


 

Aktuelle Fiat 500X kampagner

 

Fiat 500X er en kompakt crossover med en urban City sjæl

 

Med udgangspunkt i den fremragende basis, som Fiat 500 udgør, er Fiat 500X blevet designet til at udtrykke livlighed i tråd med historien, design i tråd med bilens natur og substans i tråd med bilens mission.

 

 

Relevante links:

Brochure      Prisliste      Forsikring      Book en prøvetur      Kontakt os

 

FIAT 500X POPSTAR EDITION

Fiat 500X er den smarte crossover for den designbevidste.

Med afsæt i den ikoniske Fiat 500 har 500X, blandt andet via sine stilistiske runde forlygter og det markante “overskæg” på fronten, stærke designtræk, som kendetegner hele 500 familien. Samtidig har bilen fået en ekstra dosis saft og kraft, og en komfortabel høj køreposition med et godt overblik på vejen. 
 

Fiat 500X er allerede et studie i komfort, og i denne kampagneversion har vi oven i købet fyldt en masse ekstraudstyr på som øger komforten yderligere. Her får du navigation, Apple carplay, DAB radio, armlæn foran 2-zone klimaanlæg, lændestøtte i førersæde, keyless go, kompas og parkeringssensor bag. Med 500X går du absolut ikke ned på udstyr.

 

Kontantpris kr. 229.990

 

Baseret på en Fiat 500X 1.6 MJT 120 hk Popstar Edition. Prisen er eksklusiv leveringsomkostninger kr. 3.980. Begrænset antal. Den viste bil er med ekstraudstyr. 
    Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 24,4 km/l. CO2: 109 gr/km.

 

Book en prøvetur

 


 

FiatFreeMe_lp_top_1600x350_3   

Aktuelle Fiat Tipo kampagner

 

Din rejse med den nye Fiat Tipo begynder her. Nyd det.

 

Den nye Fiat Tipo giver dig absolut anvendelighed og fleksibilitet. Masser af plads, som du kan dele med hele din familie og hvor alting passer ind. Så sæt gang i dit liv og få en dynamisk køreoplevelse og en bil med karakter. En utrolig kombination af stil, funktioner og plads, alt sammen i en kompakt størrelse. Så stig ind i den nye Tipo og nyd turen.

 

 

Relevante links:

Brochure      Prisliste      Forsikring      Book en prøvetur      Kontakt os

FIAT TIPO LAGERSALG

BILLIGSTE I SIN KLASSE!

Fiat Tipo byder på italiensk stil, behagelig komfort, masser af plads, teknologi og fleksibilitet. Med Tipo 5-dørs eller Station Wagon får du en af klassens største bagagerum på op til 550 liter.

 

Vi holder lige nu stort lagersalg på alle Fiat Tipo benzinudgaver hvor vi blandt andet tilbyder en Tipo 1.4 95 hk Easy med fx. splitbagsæde, aircondition, 5" touchskærm, mobiltilslutning og læderrat med betjening af radio, varme i forsæder, elruder for og bag, fjernbetj. centrallås, tågeforlygter og LED kørelys.

 

Kontantpris: kr. 169.995 – spar over kr. 25.000.

Køb nu og få gratis vinterhjul med i købet.

 

Priserne er eksklusiv levering kr. 3.980. Tilbuddet gælder begrænset antal så længe lager haves.

 

Brændstoføkonomi v. blandet kørsel 17,5 km/l. CO2-udledning 132 g/km. Den viste bil er en Lounge model med ekstraudstyr

 

Læs mere Fiat Tipo her     Book en prøvetur  


 

  

Aktuelle Fiat Panda kampagner

 

Du kan gøre alt med din Fiat Panda - Hvis du gør det på en ny måde.

 

Du kommer aldrig til at kede dig med din Fiat Panda. Den fylder din dage med farver, frihed og sjov! For Fiat Panda kombinerer charme og raffinement og giver dig en lille kompakt og praktisk bybil.

 

Relevante links:

Brochure      Prisliste      Forsikring      Book en prøvetur      Kontakt os

FIAT PANDA LAGERSALG

Med en herlig blanding af funktionalitet og design er Pandaen en ægte ener. Den rummelige Panda leveres altid med 5 døre og er som skræddersyet til den moderne familie.

Vi har netop nu et begrænset antal på lager med forskellige udstyrsniveauer.

 

Lagersalgspriser fra kr. 89.990

 

Benzin motor Udstyrsniveau Energiklasse km/l g/km Førpris (kr.) Kampagnepris (kr.) Spar (kr.)
0.9 60 HK TwinAir Easy 26,3 88 97.536 89.990 7.546
1.2 69 HK Start&Stop Easy 21,3 113 108.510 102.423 6.087
0.9 80 HK TwinAir Turbo Easy 26,3 88 106.558 101.584 4.974
0.9 80 HK TwinAir Turbo Lounge 26,3 88 115.583 110.541 5.042

 

Prisen er ekskl. levering kr. 3.980
Tilbuddet gælder begrænset antal, så længe lager haves.

 

Book en prøvetur  

 


 

  

Aktuelle Fiat Punto kampagner

 

Fiat Punto - En udødelig italiensk legende.

 

Fiat Punto har siden 1993 været et fast del af gadebilledet og er den dag i dag stadigvæk en moderne 5 personers bil med smart biludstyr. Fiat Punto er en minibil med praktiske egenskabe, et stilfuldt italiensk design og en kraftfuld 0.9 TwinAir turbomotor med 100 hk, der med et brændstofforbrug på op til 26,3 km/l og en CO2-udledning på kun 88 g/km sikrer dig en sund driftsøkonomi.

 

Relevante links:

Brochure      Prisliste      Forsikring      Book en prøvetur      Kontakt os

FIAT PUNTO LAGERSALG

Punto fås i flere udstyrsvarianter på lager – i både benzin og diesel udgaver.

Prøv f.eks. den smarte Punto Popstar Edition 0.9 med TwinAir Turbo og 100 hk fra blot
kr. 120.961. Den er ikke blot praktisk, men også fyldt med udstyr som aircondition, fjernbetjent centrallås, splitbagsæde og ratbetjent radio med CD afspiller.

 

Lagerpris fra kr. 120.961

 

Priserne er ekskl. levering kr. 3.980. Tilbuddet gælder begrænset antal så længe lager haves.

    Brændstoføkonomi v. blandet kørsel 26,3 km/l, CO2-udledning 88 g/km.
Den viste bil er en Fiat Punto Popstar med ekstraudstyr

 

Book en prøvetur  

 

 

 

Kontakt os

Kontakt Fiat Helsingør

Støberivej 1

3000 Helsingør

Hovednummer: 49 18 44 44

Mail: salg@djarlo.dk

 

Kontakt Fiat Nivå

Niverød Erhvervspark 2

2990 Nivå

Hovednummer: 49 18 44 44

Mail: salg@djarlo.dk

 

Kontakt Fiat Nærum

Nærum Hovedgade 2

2850 Nærum

Hovednummer: 49 18 44 44

Mail: salg@djarlo.dk